Huur een fiets in Zeeland! Ga naar fietsverhuur Zwaakseweel. Dit verhuurpunt van Zeelandfietsen bevindt zich bij Camping Zwaakse Weel in Kwadendamme. Deze is gelegen vlakbij Goes, ‘s-Gravenpolder en Heinkenszand.

U fietst zo langs de Westerschelde waar altijd beweging is van schepen naar Antwerpen. Maar ook over de bloemendijkjes en boomgaarden in een prachtig gebied in Zeeland. Bestel snel uw huurfiets en geniet van de omgeving.

Fietsen in Zeeland

Fietsverhuur Zwaakseweel

Groenewegje 5A

Kwadendamme

Tel. 0626029988

Fietsen door de zak van Zuid-Beveland

Zuid-Beveland ligt in het midden van Zeeland. Tussen het water van de Oosterschelde en Westerschelde. Beveland grenst aan Brabant en Walcheren. Met Goes als stralend middelpunt in de regio van Zeeland. Het vissersdorp Yersek is een trekpleister voor visliefhebbers. Buiten de grotere plaatsen vind je een open polderlandschap. Als je zuidwaarts gaat naar de Zak van Zuid-Beveland dan vind je daar veel fruitbomen, Bloemdijken en het Heggenreservaat.

De Bloemdijken van Zuid-Beveland zijn voor recreanten misschien niet zo bekend. De Zeeuwen noemen ze direct als een van de hoogtepunten van hun schiereiland. Bloemrijke dijken die dwars door de polders slingeren. Deze dijken zijn begroeid met rijen populieren en uitbundige bloeiende bloemen. In elk seizoen wat anders. Van bloeiende meidoorn en fluitenkruid tot wilde rozen. Natuurmonumenten beheert hier zo’n 80 kilometer aan Bloemdijken. Dit om onder andere bedreigde plantensoorten als de ruige anjer en wilde marjolein te beschermen.

Spring op je fiets en trap van knooppunt naar knooppunt. Ontdek dat dit stukje Zeeland zelfs in het hoogseizoen. Wanneer de kust ‘vol’ is dan kun je hier genieten van rust en natuur.