Fiets of Bakfiets elektrisch laten maken?

Fietsombouw Zeeland. Wil je een gewone fiets of bakfiets (laten) ombouwen naar elektrisch? Met een ombouwset kun je een gewone fiets of bakfiets elektrisch maken. Zeelandfietsen in Goes is hierin gespecialiseerd. Wij bekijken vooraf met u naar de mogelijkheden. Ook bekijken we of uw fiets geschikt is voor ombouw.

Wij hebben klanten in Zeeland en regio Bergen Op Zoom. Maar ook in België zijn we actief. We bedienen klanten in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen. In overleg kunnen we uw fiets of bakfiets ophalen.

Bakfiets ombouwen met motor

Je fiets of bakfiets laten ombouwen

Soms zijn er meer aanpassingen nodig om uw fiets elektrisch te maken.Van sommige fietsen is de voorvork niet geschikt. Bij een e-bike komen er hogere krachten vrij dan bij een gewone fiets. Zeelandfietsen zal dan een voorvork monteren die wel geschikt is. Afhankelijk van het origineel gemonteerde remsysteem (velgrem, schijfrem, rollerbrake of trommelrem) moet dit wellicht worden aangepast of vervangen.

Een ombouwset bestaat meestal uit de volgende onderdelen:

  • Voor- of achtervelg met ingebouwde elektromotor of middenmotor
  • Sensor (veelal magnetische bewegingssensor voor bij de trapas).
  • Accu (meestal weg te werken onder bagagedrager).
  • Lader voor de accu.
  • Motor- en/of accumanagement.
  • Display voor op het stuur.
  • Vervangende remhendels of remsensoren voor motoronderbreking.
  • Bedradingsset.

Uw huidige E-bike laten reviseren?

Wij maken uw defecte e-bike weer als nieuw. Is uw vertrouwde elektrische fiets defect? Soms is het nodig om een compleet nieuw ombouwpakket te monteren. Maar vaak is de accu nog goed en kunnen we deze gebruikten om de kosten laag te houden. Ook is het mogelijk om uw vertrouwde e-bike met voorwiel motor aan te passen naar een middenmotor.

Vooraf zullen we aan u een offerte verstrekken zodat u duidelijk inzicht hebt in de kosten.

Je eigen fiets ombouwen tot elektrische fiets?

Laat ook jouw fiets ombouwen tot elektrische fiets en geniet van je eigen e-bike.

Fiets Ombouw Zeeland is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ fietsen tot e-bikes. Van stadsfiets tot mountainbike; van ligfiets tot tandem, van vouwfiets tot rolstoelfiets.

Fiets Ombouw Zeeland heeft ombouwsets met een motor in het voorwiel of met een motor bij de trapas (middenmotor); Ombouwsets met een rotatiesensor of een trapkrachtsensor; Ombouwsets met een drager accu of een bidon accu, en nog veel meer.

Fiets Ombouw Zeeland levert alleen motoren en accu’s van gerenommeerde merken die zichzelf volop bewezen hebben. Motoren van Bafang of Pendix; Accu technology van Samsung, Panasonic en LG.

Fiets Ombouw Zeeland is dealer van Bafang en Pendix eDrive systemen.

Vraag een offerte aan zodat we u een persoonlijk aanbod kunnen doen.

Fiets of Bakfiets laten ophalen voor ombouw?

In overleg kunnen wij uw fiets of bakfiets ophalen en terug bezorgen. Dit doen wij voor de regio’s Zeeland, Bergen Op Zoom en Goeree-Overflakkee. Voor Belgische klanten doen we dit in de Provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Woont u buiten de regio en u wilt toch gebruik maken van onze diensten dan vragen wij u om contact op te nemen met Zeelandfietsen in Goes.

Bafang Fiets ombouw elektrische fiets

fietsombouw met middenmotor