Pendixdealer voor Zeeland en regio Antwerpen (België)

Pendix eDrive Middenmotor:
de enige Direct-Drive middenmotor

Eén voor alle soorten fietsen

Motor aan. Motor uit. Jij bepaalt.

Bergop met motorondersteuning of met pure spierkracht – met de Pendix eDrive bepaal je zelf wanneer jouw fiets een eBike wordt. Of het nu op weg is naar het kantoor of om boodschappen te doen in het stadsverkeer. Pendix maakt uw dagelijks leven gemakkelijker – en je zult er dol op zijn. Voor het ultieme rijplezier heeft Pendix een universele en hoogwaardige ombouwset ontwikkeld die op vrijwel elke fiets kan worden gemonteerd. Zo wordt jouw fiets in een mum van tijd een krachtige eBike.

Past op vrijwel elke fiets

Er is één Pendix eDrive middenmotor voor iedere stads, toer of sportieve fiets, de Pendix eDrive middenmotor kan vrijwel altijd gemonteerd worden. Jouw fiets veranderd in een krachtige e-bike. Geen slijtage en volledig stil.

Het motormanagementsysteem leert jouw fietsstijl. Het systeem past zich continue aan jou aan waardoor je fiets heel natuurlijk aanvoelt. Verandert de omgeving en dus jouw fietsgedrag, de motor past zich aan.

Heuvels, wind, zandwegen zijn kinderspel.

Geen display en knoppen meer aan het stuur

De software van de Pendix e-Drive is zo slim dat knopjes en displays niet nodig zijn. Hierdoor wordt het systeem extreem eenvoudig in gebruik en misschien nog wel belangrijker, heel erg betrouwbaar! Je zet de motor aan met een grote knop op de accu en stelt de ondersteuning in door dezelfde knop te draaien. Rijden maar, de software doet de rest. Jouw eigen kracht wordt gemeten en in de hoogste ondersteuning wordt die zelfs verdubbeld.

De aandrijving blijft helemaal origineel

De Pendix eDrive middenmotor maakt het mogelijk om de originele voor-derailleur te blijven gebruiken; Je behoudt dus alle versnellingen. Dit in tegenstelling tot alle andere middenmotor modellen. Ook blijft bij de montage van deze motor de originele kettingkast onaangetast hoeft deze niet gemodificeerd te worden of vervangen door een ander type kettingbeschermer, zoals bijvoorbeeld een chainglider.

Actieradius

De actieradius is afhankelijk van zeer veel omstandigheden, dit schema is alleen een indicatie.

 

Met of zonder. Aan of uit. Je merkt geen verschil

Vind je het fijn om ook af en toe volledig op eigen kracht te fietsen? Geen probleem. De Pendix middenmotor geeft nauwelijks voelbare weerstand als deze uitstaat. Jouw elektrische fiets fietst dus als een fiets zonder elektrische ondersteuning.

Een app

Via de Pendix app kun je jouw fiets volledig uitlezen. Bovendien fungeert de app als fietscomputer en kun je hem gebruiken voor navigatie. Daarnaast heeft de Pendix accu heeft een usb aansluiting waarmee je je telefoon meteen kunt opladen.

 Ontwikkeld in Duitsland, geproduceerd in Europa

Je denkt er niet over na, maar toch vinden wij het een belangrijk punt. De Pendix is een Duits product en wordt ook volledig in Duitsland geassembleerd. De productie van nagenoeg alle onderdelen vindt plaats in europa. Dat is goed voor de werkgelegenheid en het milieu.

Rijden maar

Als jouw fiets eenmaal voorzien is van de Pendix middenmotor dan wil je zoveel mogelijk fietsen. Aan de kleur van de accu zie je hoe vol de accu nog zit. De accu is zeer robuust uitgevoerd en heeft een volledig waterdichte aluminium behuizing.

100%  geladen …

100%  >3.30 uur / 70% > 2.30 uur / 40% > 1.30 uur / 10% > 10%

And last but not least …

De accu kun je ook gebruiken als een dikke powerbank