Fietsverhuur in Zeeland.

Fietsverhuur in Zeeland. Wilt u een stadsfiets huren? Of bij tegenwind een e-bike? Maar een tandem om met twee te fietsen kan ook. Huur daarom bij Zeelandfietsen in Goes. Dit kan ook ook in Wemeldinge of Kwadendamme. Daarnaast heeft Zeelandfietsen ook een bezorgservice. De huurfietsen zijn altijd in topconditie. Zonder zorgen kunt een mooie fietsroute fietsen over de mooie fietspaden en door de natuur in Zeeland. De plaatsen Goes, Wemeldinge en Kwadendamme liggen in Midden Zeeland op de Bevelanden. We zijn omgeven door de schoonheid van de Oosterschelde en de drukke vaarroute van de Westerschelde.

Als u verblijft in Zeeland dan bezorgen wij graag uw huurfiets tot aan uw verblijf. Reserveer daarom direct of informeer naar de mogelijkheden. Ons verzorgingsgebied ligt in en rondom Goes. Denk aan bekende plaatsen als Yerseke, Wemeldinge, Wolphaartsdijk, Heinkenszand en Baarland. Onze nieuwste e-bikes zijn voorzien van accu’s met een grote inhoud. Dit geeft niet alleen een fijn gevoel maar ook zekerheid.

Fietsverhuur in Zeeland

Uw huurfiets(en) bestellen

Zeelandfietsen is in het bijzonder het adres voor Premium fietsverhuur in Zeeland. Hoe langer u de fiets huurt hoe voordeliger het is.
Een huurfiets reserveren? Doe dit dus gemakkelijk via het online reserveringsformulier. Bezorging is altijd in overleg.
U kunt bovendien ook online reserveren voor:

  • De Stelhoeve in Wemeldinge
  • Camping de Zwaakse Weel in Kwadendamme
  • Parc Le Beau Sur Mer in Kattendijke
  • Parc Ganuenta in Colijnsplaat
  • Camping Zon en Zee in Yerseke
  • Oosterschelde Waterresort in Wemeldinge
  • De Oesterbaai in Wemeldinge

Fietsverhuur zonder zorgen

Waarom is Zeelandfietsen is de Premium Fietsverhuurder van Zeeland? Omdat wij specialist zijn in het verhuren van fietsen. Er is nog een reden om uw huurfiets bij Zeelandfietsen te huren. Wij bezorgen bovendien uw gehuurde fiets. We leveren onder andere fietsen met zeven versnellingen. Ook kunt u bij ons terecht voor een elektrische fiets. In het bijzonder hebben tevens diverse kinderfietsen in de collectie. Bel of mail daarom voor meer informatie.

Wilt u de fiets zelf ophalen? Het ophalen van een huurfiets is altijd op afspraak. U kunt eenvoudig uw huurfiets online bestellen. Bezorgingen zijn doorgaans in de avond na 18.15 uur.

Fietsverhuur voor groepen

Wilt u met een groep fietsen huren? Dit kan bijvoorbeeld zijn zowel voor familie als voor het werk. Ook voor groepen kunnen wij de fietsen op locatie leveren. Informeer naar de mogelijkheden opdat wij het tot een geslaagde dag mogen maken.