E-bike Basic

Elektrische fiets met 7 versnellingen. De bediening werkt snel simpel en duidelijk. Beschikbaar met een uitneembare accu. Actieradius 60-80 km. Fietstassen zijn standaard.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

E-bike Comfort

Elektrische fiets met 7 versnellingen, sterke Bafang of Bosch middenmotor en actieradius van 60-120 km. Beschikbaar met een uitneembare accu en oplader. Fietstassen zijn standaard op de fiets gemonteerd.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Stadsfiets 7V

Stadsfiets met 7 versnellingen, handremmen en in hoogte verstelbaar zadel.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Tandem

Fijne tandems met 7 versnellingen waarmee je samen een leuke fietstocht kunt maken. Ook voor gezelschappen! Tandems zijn voorzien van fietstassen en telefoonhouder.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Ouder Kind Tandem

Fijne tandem met 7 versnellingen waarmee je samen een leuke fietstocht kunt maken. Kinderen kunnen zelf ook mee trappen. Heel erg leuk!

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Jeugdfiets 26 inch

Jeugdfiets 26 inch met 3 versnellingen, terugtraprem en handremmen. Geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van 140 – 152 cm.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Jeugdfiets 24 inch

Jeugdfiets met 24 inch wielen. Deze fietsen hebben een in hoogte verstelbaar zadel en terugtraprem. Geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van 122 – 145 cm.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Kidcar Croozer

Om ervoor te zorgen dat de kleine passagiers in de Kid Keeke zich echt comfortabel voelen, heeft Croozer een ergonomische en zachte zitting ingebouwd. De Croozer AirPad vering zorgt voor nog meer comfort, zelfs op hobbelige paden. Met het gebruiksvriendelijke en gevoerde Easy Pull 5-punts gordelsysteem zit je kind altijd stevig in de fietskar. Om zowel de inzittenden als de aanhanger te beschermen tegen weersinvloeden en vervelende insecten, heeft de Keeke een 2in1 hoes, die bestaat uit een transparante regenhoes en een insectennet.

• aantal zitplaatsen: 2
• maximale lengte van het kind: 117 cm (geschatte leeftijd: 6 jaar)

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Hondenkar Croozer

De Dog Jokke is speciaal ontworpen voor middelgrote en grote honden tot een gewicht van 45 kg. Dankzij de lage instap kunnen honden van alle leeftijden gemakkelijk in en uit de kar stappen. Heeft je viervoeter eenmaal plaatsgenomen in de Dog Jokke, dan heeft hij ca. 90 x 54 cm ruimte tot zijn beschikking.
Om de frisse lucht rond je hond te laten circuleren in de Croozer Dog Jokke, kun je bij mooi weer de kap en de voorkant openen en hem een echt cabriogevoel geven. Het oprolbare scherm aan de achterzijde zorgt voor veiligheid. Om ook in gesloten toestand voor voldoende ventilatie te zorgen, zijn er diverse luchtopeningen aan de voorzijde, de zijkanten en de achterzijde.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Croozer Babyzitje

Het kinderzitje is geschikt voor baby’s van ongeveer vier weken tot tien maanden oud die nog niet in staat zijn om zelf te zitten. De hoogte van de baby mag niet meer dan 75 cm en het gewicht 10 kg bedragen.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Fietszitje Achter

De achter fietszitjes zijn geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Van 18 maanden tot ongeveer 6 jaar.

Prijsinfo? Zie prijslijst.

Fietszitje Voor

De fietszitjes voor zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 15 kilo. (9 maanden tot 3 jaar)

Prijsinfo? Zie prijslijst.