Fietsenmaker

Fietsreparatie tegen een vast tarief.

Zoekt u een fietsenmaker in Zuid-Beveland? Zeelandfietsen is hét adres voor fietsreparatie in Zeeland. Wij hanteren vooraf vastgestelde tarieven, zodat u nooit tegen onverwacht hoge kosten aanloopt. Deze fietsenwinkel in Goes heeft de nodige kennis in huis om uw tweewieler vakkundig te herstellen. Dit door de jarenlange ervaring in de techniek van de fiets. Bezoek op afspraak de werkplaats van Zeelandfietsen in Goes.

Service.

Op verzoek kunnen we uw fiets (tegen vergoeding) halen en brengen. Bovendien stelt Zeelandfietsen een gratis leenfiets ter beschikking. Zo blijft u ook tijdens de reparatie van uw fiets mobiel.

Wat repareren wij?

Bij Zeelandfietsen kunt u terecht voor het repareren van alle merken fietsen. Zeelandfietsen repareert stadsfietsen, omafietsen, moederfietsen, mountainbikes, hybridefietsen, lifestylefietsen en kinderfietsen. Ook kunt u bij ons terecht voor het repareren van de meeste elektrische fietsen.

Heeft u een fiets gekocht op internet of bouwmarkt dan kunt u bij Zeelandfietsen terecht voor het afmonteren of onderhoud.

Reparatie aanmelden.

Bij Zeelandfietsen houden wij van helderheid. Daarom hanteren wij vaste tarieven voor het repareren van uw fiets. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij maken vooraf voor u een offerte als u het formulier invult. Bellen kan natuurlijk ook +31(0)625050508. Per opdracht rekenen bij het gebruik maken van de haal en brengservice minimaal € 7,00 afhankelijk van de afstand.

Waarom fietsreparatie bij Zeelandfietsen?                                      fietsreparatie in Goes

  1. Heldere prijzen
  2. Reparatie van alle fietsmerken
  3. Een gratis leenfiets
  4. Voor ieder budget
  5. Haal en brengservice
Fietsenmaker in Goes
fietsombouw zeeland