Zeelandfietsen heeft altijd een ruim aanbod in jonge elektrische fietsen en stadsfietsen uit de fietsverhuur. Zo kunt u een jonge e-bike of fiets aanschaffen tegen een scherpe prijs. In dit overzicht treft u het huidige aanbod aan. Heeft u een fiets gehuurd en wil deze graag kopen dan neemt u eenvoudig contact met ons op door het invullen van het formulier. Na uw aanvraag zullen we contact met u opnemen om het moment van levering af te spreken. Bezorgen doen we in Nederland en België.

De elektrische fietsen van dit jaar 2024 kunt u alvast reserveren tegen de prijs op de website. Levering vind plaats na het seizoen vanaf begin oktober. Mocht u de fiets eerder willen hebben dan kunnen we voor u deze aanbieden tegen een aantrekkelijke korting vanuit de nieuwprijs.

Als u direct een fiets wilt kopen of reserveren dan kunt u de opties selecteren en dan de fiets in de winkelmand doen. U kunt online NIET betalen. Na uw aankoop nemen we contact met u op om de aflevering af te spreken. Bij levering rekent u dan de fiets af. We zien graag uw bestelling tegemoet.