De Beste Fietsverhuur in Zeeland

Wilt u fietsen huren in Zeeland? Bij Zeelandfietsen kunt u terecht voor het huren van een stadsfiets, elektrische fiets, tandem of kinderfiets. Wij verhuren tweewielers aan particulieren, groepen en bedrijven. Daarnaast verzorgen wij fietsverhuur voor campings en vakantieparken in Zeeland. Daarom zijn wij de fietsenwinkel in Goes voor fietsverhuur in Zeeland. Bekende plaatsen zijn Kapelle, Wemeldinge, Goes, Heinkenszand, Kortgene, Colijnsplaat, Yerseke en Kwadendamme.

U rijdt weg op een kwaliteitsfiets van de merken Gazelle, Batavus of Vogue. Als u op de fiets stapt dan rijdt u al snel door de prachtige boomgaarden van Zuid-Beveland of langs de Oosterschelde met haar cultuur van oesters en mosselen. U rijdt gemakkelijk naar Wemeldinge, Goes, Nisse, Heinkenszand tot aan het strandje bij Baarland. Wilt u gemakkelijk meer kilometers fietsen dan verhuren wij graag een elektrische fiets.

Fietsverhuur zonder zorgen

Zeelandfietsen ontzorgt graag uw vakantie. Daarom zijn wij specialist in het verhuren van fietsen. Als u een fiets reserveert dan zorgen wij dat deze op uw vakantieadres bezorgd zal worden. We leveren universele fietsen met zeven versnellingen. Ook kunt u bij ons terecht voor een elektrische fiets als de wind tegen zit. We hebben tevens diverse kinderfietsen in de collectie. Bel of mail voor meer informatie.

Bezorging van uw huurfiets in Midden Zeeland.

Een fiets huren? Wij bezorgen uw fiets of fietsen in Midden Zeeland. Vraag naar de voorwaarden. Wilt u de fiets zelf ophalen? Het ophalen van een huurfiets is altijd op afspraak. U kunt eenvoudig uw huurfiets online bestellen. Bezorgingen zijn altijd in de avond (ma-za) vanaf 18.15 uur.

Fietsverhuur Afhaalpunten zijn (op afspraak):

  • Zeelandfietsen, Bizetlaan 12 Goes. Tel. +31 625050508 of +31 621480717

  • Camping de Zwaakse Weel, Groene Wegje 5A Kwadendamme. Tel. +31 626029988

Uw huurfiets(en) bestellen

Zeelandfietsen is het adres voor goede fietsverhuur in Zeeland. Hoe langer u de fiets huurt hoe voordeliger het is. Als u zeker wilt zijn van een huurfiets reserveer deze dan gemakkelijk via het online reserveringsformulier, email of telefoon. Bezorging is altijd in overleg.

Jeugdfietsen en kinderfietsen zijn niet verkrijgbaar op locatie Zeelandfietsen Goes.

U kunt in het formulier zelf uw vakantieadres opgeven in de regio Zuid-Beveland. U kunt ook online reserveren voor:

  • De Stelhoeve in Wemeldinge
  • Camping de Zwaakse Weel in Kwadendamme
  • Parc Le Beau Sur Mer in Kattendijke
  • Parc Ganuenta in Colijnsplaat
  • Camping Zon en Zee in Yerseke
  • Oosterschelde Waterresort

Groepen vanaf 6 personen:

Voor groepen is het gewenst om hierover vooraf contact te hebben. U kunt uw aanvraag per telefoon doen of per email. Of gebruik het contactformulier.

Fietsenverhuur Zeeland – Fietsenverhuur Goes – Fietsenverhuur Wemeldinge – Fietsenverhuur Kwadendamme

fietsenverhuur zeeland

Fietsverhuur in Zeeland

Fietsverhuur Zeeland

Zeeland is dé fietsprovincie bij uitstek. Heerlijk fietsen door de Zak van Zuid-Beveland, genieten van het landschap met boomgaarden of de prachtige dijken met bloemenpracht. Een fietstocht langs de Westerschelde is ook zeker aan te bevelen. Genieten van de passerende zeeschepen of de beleving van de flora en fauna van de Westerschelde.

Een fiets huren in Zeeland dat doe je voordelig bij Zeelandfietsen in Goes. Goes is centraal gelegen in de provincie Zeeland. Heinkenszand is de poort van Borsele maar het landerijen. Natuurlijk snel bereikbaar per auto vanuit Goes, Middelburg, Vlissingen en Walcheren.
Wij hebben verschillende modellen huurfietsen voor u klaarstaan. Allemaal zijn ze in topconditie gehouden in onze eigen fietswerkplaats.

U huurt al heel voordelig een fiets mét versnellingen.
Een steuntje in de rug nodig? U huurt tegen een scherp tarief een elektrische fiets of fiets met trapondersteuning.

Fiets samen met vrienden, gezin of collega’s door Zeeland.