Fietsroutes

Wilt u een route gaan fietsen? Gebruik dan de Komoot app!

Wat is Komoot?

Komoot is een navigatietool voor het vinden, uitstippelen en volgen van wandelroutes, fietsroutes, MTB-routes en hardlooproutes. Je hebt een app voor op je telefoon (Google Play en App Store) en je kunt Komoot ook in de webbrowser gebruiken.

Komoot is een hele simpele manier voor het maken van eigen fietsroutes. Hieronder hebben we enkele routes gepubliceerd. Omdat er geen vast startpunt nodig is kunnen de routes vanaf uw eigen locatie beginnen.

De Komoot routeplanner is gratis te gebruiken en nadat je een route hebt gepland kun je direct in de app beginnen met navigeren. Wil je offline navigeren of je route synchroniseren naar je navigatie apparaat? Dan moet je beschikken over de kaarten waarbinnen het startpunt van je route valt. Bij het aanmaken van een Komoot account krijg je een eerste regio gratis. Aanvullende enkele regio’s kosten € 3.99, een Regiopakket kost € 8.99 en voor € 29.99 koop je het hele Komoot Wereldpakket. Deze betalingen zijn eenmalig! Meer info over de kaarten van Komoot en het Komoot Premium abonnement vindt je hier.