Het is belangrijk om een proefrit te maken voordat je een elektrische fiets aanschaft. Zeker als je nog niet eerder hebt ontdekt wat een verschil het gaat zijn met jouw huidige fiets en een fiets met trapondersteuning. Je kunt sneller met minder inspanning langere afstanden afleggen.

Elektrisch fietsen verhoogt het fietsplezier
Voor sommige mensen is het door de komst van de elektrische fiets weer mogelijk geworden om opnieuw te kunnen fietsen. Ouderen blijven langer mobiel om meer te kunnen genieten van mooie fietstochten. Je komt niet meer bezweet aan op een zakelijke afspraak. Fietsen met de kinderen is minder zwaar en met boodschappen fietsen is gemakkelijker geworden.

Je moet elektrisch fietsplezier vooral zelf ervaren
Om tot een goede keus te komen die bij jouw persoonlijke behoeften past is het van belang om altijd een proefrit te maken voordat je een elektrische fiets gaat kopen. Maak daarom een afspraak met de specialist in elektrisch fietsen. Zeelandfietsen geeft u persoonlijk het beste advies.

Zeelandfietsen, uw e-bike specialist, kan je diverse tips en advies geven waar je op moet letten tijdens het maken van een proefrit. De belangrijkste tip die wij je willen geven is de volgende:

Kies altijd zelf het gewenste moment en de locatie!

Want, ben je van plan om de fiets vooral te gaan gebruiken voor lange tour ritten? Of is het meer voor dagelijks gebruik in de stad? Probeer de situatie en omgeving waarin je de fiets probeert zoveel mogelijk af te stemmen op het daadwerkelijke gebruik van de fiets.

Daarom kun je bij Zeelandfietsen zelf het moment van een proefrit bepalen!

Proefrit aanvraagformulier Zeelandfietsen | Goes

 

Verification